2. dan

 Pozdravljeni!

Danes je naš drugi dan v Bragi. Zjutraj so nas pred hotelom pobrali in odpeljali na ogled delovnega mesta. V slaščičarni Glorija so naju toplo sprejeli ( Rebeka Berčan in Katja Bergant). Za naju je bil kar kulturni šok, delavnica je delovala neurejena in malo zastarela.

 Po ogledu smo se odpravile nazaj v hotel, nato smo odšle raziskovati mesto. Braga je lepo urejeno mesto, hiše imajo lepe barvite fasade iz keramičnih ploščic. Presenetila nas je čistoča mesta in gostoljubnost prebivalcev. Ustavile smo se še na kavi v prijetni kavarni. Potem smo se ponovno vrnile v hotel, kjer smo počile za nekaj časa dokler nismo postale lačne. Na kosilo smo odšle v cenovno ugodno picerijo, kjer smo pojedle odlično pico.  Po kosilu smo se odločile, da bomo šle z avtobusom do jezera Ponte do Bico.

 Odlična izkušnja, z malo pomoči prijaznega voznika avtobusa nam je uspelo priti do zaželenega cilja. Presenečene smo bile nad samo vožnjo ter sestavo cest.  Jezero je bilo čudovito, voda je bila prijetna vendar je pihalo  zato se nismo kopale. Z še malo pomoči prijaznega voznika nam je uspelo priti nazaj do hotela. 




Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

1. dan

4. dan